Over Ezzyfamily: Uw toonaangevende partner in Fysiotherapie in Delft en Rijswijk

Bij Ezzyfamily zijn we trots op onze reputatie als vooraanstaande centra voor Fysiotherapie in Delft en Rijswijk. Sinds de oprichting hebben we al meer dan 436 klanten geholpen, en met elke succesvolle behandeling groeit ons boek met positieve ervaringen.

Onze Missie: EEN PASSENDE OPLOSSING VOOR JOUW KLACHT

Bij Ezzyfamily is het onze missie om u bij de eerste behandeling al beter te laten voelen. We begrijpen dat elke klacht uniek is, en we zijn erop gericht om een behandeling op maat te bieden die past bij uw specifieke behoeften.

Ons Team: Deskundige Professionals met Passie

Fysiotherapeut Yasmae Omar, glimlachend naar de camera
  • Yasmae Omar – Fysiotherapeute en Praktijkeigenaar van Ezzy Family Yasmae is sinds 2013 actief als fysiotherapeut. In 2019 heeft ze haar praktijk in Rijswijk opgestart. Ze wordt ondersteund door Biddy, gespecialiseerd in yoga, en Stephania, die zich richt op training. Samen bieden ze een holistische benadering van zorg.
Personal Trainer Stephania lachend naar de camera
  • Stephania Pinzon – Praktijk ondersteuner Stephania is de drijvende kracht achter de trainingsmodules bij Ezzyfamily, waarbij ze individuele benaderingen en technieken hanteert om klanten te helpen hun fitnessdoelen te bereiken.
yogatherapeute Biddy Messcheart, lachend naar de camera
  • Biddy Messchaert – praktijk ondersteuner Biddy is opgeleid in diverse stijlen van yoga, en deze diversiteit komt tot uiting in haar begeleiding bij EzzyFamily. Haar reis naar het worden van een yoga docent begon toen ze persoonlijk de voordelen van yoga ervoer. Gedreven door nieuwsgierigheid, heeft ze talloze trainingen gevolgd en is momenteel bezig met een opleiding tot Yogatherapeute. Biddy, woonachtig in Delft, heeft naast haar passie voor yoga ook liefde voor muziek, boeken, de zee en veel meer.

Diensten bij Ezzyfamily

We bieden een breed scala aan behandelmethodes om u zo goed mogelijk te laten herstellen, waaronder:

  • Fysiotherapie intake
    Herstel van spier- en gewrichtsklachten met deskundige begeleiding door zorgvuldig heel het lichaam en geschiedenis onder de loep te nemen. Zo kunnen we bepalen wat u het meest nodig heeft. Ook kunnen we u terug of doorverwijzen mochten wij u niet kunnen helpen.

Massagetherapie
Verlicht spanning en bevordert het natuurlijk herstel door gerichte massage bijv. Triggerpoint of bindweefsel.

Manipulatie
Hands-on technieken om gewrichtsmobiliteit te herstellen en pijn te verminderen.

Plantmedicijn
Natuurlijke behandelingen gericht op balans en zelfhelend vermogen.

Yogatherapie
Combineert yoga met revalidatietechnieken voor algeheel welzijn.

Cupping
Het gebruik van cups tijdens de therapie om circulatie te verhogen en ontspanning van het bindweefsel te bevorderen.

Waarom kiezen voor Ezzyfamily?

Bij Ezzyfamily Fysiopraktijk staan uw welzijn en comfort voorop. Ons team van deskundige professionals is toegewijd aan het bieden van hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht. Met onze brede waaier aan behandelingen en therapieën streven we ernaar om uw gezondheidsdoelen te verwezenlijken en u te helpen een actief en vervuld leven te leiden.

team image
Yasmae Omar
Fysiotherapeut en praktijkeigenaar
team image
Stephania Pinzon
Praktijkondersteuner
team image
Biddy Messcheart
Praktijkondersteuner